Lisaspage.devote.se - där finns jag nu!

HTTP://LISASPAGE.DEVOTE.SE - HITTAR NI MIG PÅ NU!! Min blogg här har krånglat för mycket så nu byter jag till min mode blogg och skriver om allt där. Länken finns här i inlägget och även i menyn! :D PUSS

Sista dagen på höstlovet

Mitt höstlov börjar gå mot sitt slut. Mitt lov har varit otroligt bra. Jag har umgåtts med underbara vänner, shoppat på väla och bara tagit det lugnt lite då och då. Tyvärr är det slut på det roliga i morgon, då jag är tillbaka i skolan igen. Ska bli kul att träffa alla kompisar igen men lite jobbigt att sitta och plugga hela tiden. Jag kommer ha en redovisning någon dag i veckan vet jag och det är inte en liten redovisning vad jag vet och har förstått. Min sista dag på lovet har varit ganska lugn. Tog det lugn framför tv nästan hela dagen fram till 1, sen gick jag ut och hjälpte mamma i trädgården & sen blev det gå till kyrkan. Jag orkade verkligen inte gå upp tidigt i morse ( eftersom vi hade gäster igår) så jag gick i kväll istället, och då hänge mamma med! Nu ligger jag i soffan och kollar EMA 2011 på MTV. Bra musik och bra artister. Hoppas Jersey Shore är sen, vill verkligen se de. Men ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi när vi hörs! Tycker det är tråkigt att blogg när ingenting funkar.

mysig dag!

Varit en otroligt mysig dag idag!! Min kusin Dennis från Stockholm var nere och skulle till mormor & morfar och äta så han hämtade upp mig & mamma och vi åkte dit och åt en super god lunch. Mormors mat är helt klart världens bästa mat. Kom hem runt 3 tiden och då tog jag det lugnt sen började jag städa och dammsuga för vi skulle ha gäster. Våra grannar är här i kväll och har ätit mat och vi har även varit på kyrkogården. Minnes lunden kollade vi på. Så otroligt vackert var det. Nästan vartenda grav hade ljus. Så fint. Just nu är jag väldigt trött och ska sova om ett tag! Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi! puss.

har ni några tips?

Kan ni ge mig tips på andra sidor som man skulle kunna börja blogga på? Skulle bli jätte glad om ni hjälpte mig att komma på någon sida! :) Funderar på att byta för att blogg.se har krånglat så mycket!

Kommentera

I min statistik har jag runt 400 läsare så kan ni inte kommentera också. Det är så tråkigt att blogga när man inte får någon respons tillbaka. Jag vet att det är tråkigt att läsa en blogg utan bilder och sånt, men jag kan inte fixa det. Vet inte vad felet är och jag blir bara sur. Är lite tjatig som skriver de i varenda blogg inlägg men så får det blir. Men jag skulle uppskatta ifall ni kommenterar mer, blir lite roligare för mig också då! Har ni något speciellt ni vill läsa om i min blogg, skriv gärna vad. Puss.

Mysig dag på väla shopping centrum!

Idag har jag tillbringat min dag på väla shopping centrum tillsammans med min familj och Nina. Även mina kusiner kom en liten stund. Dagen har varit väldigt bra. Vi åkte dit runt 12 i förmiddags och kom hem runt 7 tiden så kan ju säga att jag är väldigt trött i mina fötter nu. Jag fick med mig lite saker hem i alla fall. Jag köpte ett par hörlurar för jag har lyckats spränga mina och en röd t-shirt och två bas linnen i vitt och svart. Lyckas ta sönder mina linnen också. Hittade en annan tröja också men kunde inte bestämma mig om färgen så köpte ej den, men får kolla om dem har den hemma. Jag är fortfarande lite o motiverad till att skriva här i bloggen när inte menyn funkar. Än. Blir så sur. Ska maila blogg.se tror jag. Funderar också på att fixa en ny blogg, börja om på nytt. Vad den ska heta kommer jag inte säga för ens jag vet helt säkert om jag ska byta. Just nu tar jag det lugnt, kollar på film och läser bloggar. Mysig torsdag kväll. Är ganska trött idag så hoppas på att somna i tid. Har haft svårt att somna nu när vi har varit lediga, jag har inte somnat för ens 1-2 tiden och vaknar runt 11 så blir så trött under dagen men kan endå inte somna. Konstigt nog. Men ha en fortsatt trevlig kväll så hörs vi i morgon istället! <3

Gårdagen!

God morgon!
Igår så kunde jag bloggat för jag gjorde inte speciellt mycket. Men det blev inte så. Jag tog det lugnt, suckade och fixade mig och efter ett tag åkte pappa och jag och lämnade mina skidbyxor som jag inte ville ha. På kvällen åt jag pizza och träffade Filip och Fredrik. Vi hyrde film och var utomhus. Kom hem runt 10 tiden. Då kollade jag film.


-.-

Alltså jag blir faktiskt lite sur och irreterad nu, för jag vill att jag ska kunna lägga upp musik och bilder om jag ska uppdatera här i bloggen. Inte speciellt roligt annars. Men än så länge funkar inte det. Det har inte funkat på 3 dagar nu, och det börjar bli väldigt tråkigt. Jag önskar att blogg.se skulle fixa det men tydligen inte. Åh blir så sur. Uppdaterar senare. peace.

1 November 2011

Vilken bra dag jag har haft! Dock har jag varit väldigt seg och trött men så blir det väl när man inte gör så mycket på förmiddagarna och sover länge. Som jag skrev igår så sov Filippa hos mig natten tills idag, vi hade väldigt roligt på kvällen, fjantade oss och sånt där barnsligt. Lyssnade på musik och åt kladdkaka. Vi la oss ganska sent och vaknade runt 11 tiden. Vi tog det lugnt hela förmiddagen, hon åkte hem runt 1 och jag gjorde inget speciellt. Runt klockan 3 tog jag mig ut, mötte upp Nina och vi gick sen hem till mig. Vi pratade mest och runt 6 tiden cyklade hon hem igen. I kväll har jag bara tagit det lugnt, kollat på en super bra film som vi hyrde. Something Borrowed heter den. Verkligen super bra film. Rekomenderas. Jag är ganska trött så ska lägga mig om ett tag, inte lägga mig halv 2 idag i alla fall. Hoppas ni haft en bra dag!! Tyvärr kan jag inte lägga upp någon låt eller bild för blogg.se har något fel, som jag gärna skulle ville få löst. Så himla irriterande och jag är så trött på att det ska krångla hela tiden. Vet inte hur många gånger det har gjort det.

VAD HAR HÄNT

VAD HAR HÄNT MED BLOGG.SE JAG KAN INTE LÄGGA UPP BILDER ELLER MUSIK SAKER OCH SÅNT. VAD HAR HÄNT? :O

RSS 2.0